背包客栈自助游论坛
[土耳其]刚完成土耳其17天自由行,当中cappadocia 因公共交通不太方便,夹过join green/red/blue tours 价钱后... 讲下历啰(都可以加费用请) 。p.s. 我地留3 朝系cappadocia 都睇唔到air balloon, 超级失望呢!!!:'(
酒店比价
首页 论坛 攻略 机票比价 酒店比价 旅游相册 用户相册 景点地图 背包帮 搜索 今日新帖 注册 登录论坛
回复   发表新主题

主题工具
bananie bananie 当前离线
背包大侠
感谢: 19次/19帖
注册日期: 2005-06-23
旧 Cappadocia包车推介 - 2019-05-30, 17:21

刚完成土耳其17天自由行,当中cappadocia 因公共交通不太方便,夹过join green/red/blue tours 价钱后,问左几间包车公司。Cappadocia Taxi Tour 报的价钱比较合埋同可以负担,所以继续email 同他们倾,他们超有耐性回答我好多好多问题,因为我自己篇行理,他们比左好多好好嘅建议去修改(例如他们知观光团大多咩时间去边个境点,叫我地改时间唔好overlap去避开人潮), 来来回回好多emails 他们都好耐心回复我。最后book左3 个full days, 分别系2 个唔同司机,2 个都好好,虽然英文唔流利但都好热情,基本沟通到(i. e.上车位/时间).另外,同我地联系开的同事全程可以whatsapp 联系到,有咩事或需要detail 的沟通都完全做到。真心推介他们,尤其唔prefer 跟团的朋友,当然就无tour guide 讲下历啰(都可以加费用请) 。
p.s. 我地留3 朝系cappadocia 都睇唔到air balloon, 超级失望呢!!!:'(
被阅读333次
回复时引用此帖
bananie bananie 当前离线
背包大侠
感谢: 19次/19帖
注册日期: 2005-06-23
旧 回复: Cappadocia包车推介 - 2019-06-04, 23:07

他们website https://www.cappadociataxitours.com/

如需whatsapp contact 可以pm 我
回复时引用此帖
canker canker 当前离线 canker 已通过手机验证. 门号所属国家:Taiwan
背包大侠
旅游相册: 5
感谢: 28次/21帖
注册日期: 2010-05-28
旧 回复: Cappadocia包车推介 - 2019-06-17, 06:04

请问你三天的行程景点是那些呢?
费用多少呢?
回复时引用此帖
回复   发表新主题

主题分类清单
游记行程交通住宿景点购物饮食
金钱证件其他全部
主题工具
论坛跳转
主题工具